Ledig vikariat i 100% stilling som spesialpedagog/pedagog ut skoleåret. Søkere med annen relevant utdanning/erfaring vil også bli vurdert.

Eltoft Montessoriskole søker etter spesialpedagog/pedagog i et vikariat fra «snarest mulig» til ut skoleåret 22-23.

Stillingen er todelt med ca. 60% på enkeltelev og ca. 40% som faglærer i gym, svømming og ev. musikk.

Her kan andre fag være aktuelle ut fra kandidatens kompetanse.

Eltoft Montessoriskole ligger i vakre Steinfjorden i Vestvågøy kommune.

Vi har 5 minutter ned til surfestranda på Unstad, 15. minutter fra Leknes og 55 minutter fra Svolvær.

Skolen er en ren barneskole med godkjenning for 60 elever. Vi er en todelt skole fordelt på småtrinn og mellomtrinn.

Arbeidsmiljøet er godt blant våre 13. ansatte og vi ser frem til å møte akkurat deg. Du må være god til å samarbeide og jobbe i team.

Skolen følger tariffene til KS og har Statens pensjonskasse med 2% lønnstrekk. Fær ansettelse må kandidaten vise til godkjent politiattest.

Søknadsfrist 22.09.22.

Send søknaden på e-post til frs@eltoftmontessoriskole.no Ring gjerne for nærmere opplysninger om vikariatet på 90369000.

Mvh. Frank Robert Svendsen

Rektor/daglig leder Eltoft Montessoriskole